Antena Meniu Search
x

Vreme surprinzătoare de Revelion 2018. Anunţul făcut de meteorologi

Meteorologii români anunţă o vreme surprinzătoare de Revelion. Sunt mai degrabă temperaturi de primăvară, decât de final de decembrie.

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea de Revelion 2018 - Hepta

Meteorologii români anunţă o vreme surprinzătoare de Revelion. Sunt mai degrabă temperaturi de primăvară, decât de final de decembrie.

Meteorologul de serviciu de la ANM, Mihai Timu anunţă că România intră în noul an cu temperaturi de primăvară.

"Prima zi a Anului Nou ar putea fi o copie la indigou cu prima zi de Crăciun. O vreme deosebit de caldă în mare parte a ţării. Vor fi maxime de 15 grade Celsius, dar şi temperaturi în jurul a 10 grade şi în restul ţării", a spus Mihai Timu.

Cum va fi vremea în noaptea de Revelion 2018

"Noaptea de Revelion va fi plăcută din punct de vedere termic, foarte bine pentru cei care o vor petrece în aer liber. Vor fi minus 4 grade în estul Transilvaniei, până la 3-4 grade cu plus în Nordul Moldovei şi pe litoral. În Capitală vor fi minus 2 grade, iar la miezul nopţii adăugăm 1-2 grade", a transmis meteorologul Mihai Timu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Şi ultimele zile ale lui 2017 sunt, de asemenea, de iarnă blândă.

"Până în dimineaţa zilei de 31 decembrie vor mai fi precipitaţii la nivel local şi slabe cantitativ, la munte predominant ninsoare, iar 31 decembrie se încheie cu câteva ploi în vestul şi nord vestul ţării, iar în ziua de Revelion doar în nordul extrem. Va fi un cer degajat, chiar şi lună plină", a mai spus meteorologul de la ANM.

Cum va fi vremea la munte de Revelion 2018

"La munte, în ultimele zile au fost temperaturi pozitive şi s-a mai topit din stratul existent, dar sunt condiţii bune de schiat. De acum şi până poimâine dimineaţă vor mai fi trecător ninsori, ceva mai mult sâmbătă şi sâmbătă noapte în Carpaţii de Curbură, iar în noaptea de Revelion şi în prima zi din 2018, precipitaţiile vor lipsi, iar temperaturile nu vor creşte foarte mult, dar va fi o vreme bună", a precizat meteorologul Mihai Timu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Vreme surprinzătoare de Revelion 2018. Anunţul făcut de meteorologi