Antena Meniu Search
x

Video Weekend plin la mare. Românii au luat litoralul cu asalt de 1 mai: peste 40.000 de turişti s-au distrat în staţiunile de la malul mării

După vacanţa de 1 mai, petrecăreţii nu se lasă uşor duşi de la malul mării. Mai ales că pentru unii distracţia a continuat şi azi-noapte. Turiştii s-au bucurat de muzică, iar petrecerile s-au oprit cu greu.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.05.2022, 21:38

Vezi și

La mare nu mai contează nici data din calendar şi nici ziua din săptămână. A fost o noapte intensă, cluburile au vibrat, iar tinerii s-au distrat până la răsărit. Petrecerile nu se încheie pentru că festivalul de muzică electronică din nordul staţiunii Mamaia continuă până pe 4 mai. Vreme este din ce în ce mai bună, avem parte de soare.

Şi în Costineşti şi Vama Veche au fost petreceri noaptea trecută care au ţinut până în zori. Cifrele au depăşit cu mult aşteptările, spun hotelierii. Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a adus la mare peste 40-45.000 de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Weekend plin la mare. Românii au luat litoralul cu asalt de 1 mai: peste 40.000 de turişti s-au distrat în staţiunile de la malul mării