Antena Meniu Search
x

Video Zbor anulat pentru 200 de călători care urmau să decoleze de pe Aeroportul din Bucureşti spre Bologna. Ce alternative au avut pasagerii

A fost haos pe mai multe aeroporturi după ce vremea rea a împiedicat mai multe aeronave să aterizeze la Bucureşti. Dar nu doar vremea a lăsat cu privirea aţintită spre cer, sute de pasageri. Luni dimineaţă 200 de călători care urmau să zboare spre Bologna, cu o cursă Wizz Air, de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" au aflat cu jumătate de oră înainte de ora decolării că zborul a fost anulat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.06.2022, 14:17

Vezi și

Cei aproape 200 de pasageri au aflat cu jumătate de oră înainte de decolare, faptul că zborul lor s-a anulat. Un mesaj tip SMS îi atenţiona că trebuie să ia legătura cu reprezentanţii companiei, fie pentru a face o nouă rezervare, fie pentru a primi banii înapoi. 

Ce spun reprezentanţii companiei aeriene 

Ajunşi la ghişeu, însă, nu s-au înţeles cu reprezentanţii companiei şi spun că nu ar fi fost luaţi în seamă. Câţiva călători au ales să se întoarcă acasă, în timp ce alţii au făcut o nouă rezervare. Primii au plecat către Italia la prânz, iar alţii au mai avut de aşteptat câteva ore până la următorul zbor.

Într-un răspuns pentru Observator, compania privată îşi cere scuze pentru anularea zborului şi spune că cei care doresc, pot să primească banii înapoi, iar rezervările pentru cei care vrut să îşi continue drumul, au fost făcute gratuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zbor anulat pentru 200 de călători care urmau să decoleze de pe Aeroportul din Bucureşti spre Bologna. Ce alternative au avut pasagerii