Antena Meniu Search
x

Zeci de personalitati s-au adunat la Teatrul "Nottara" pentru a vedea piesa "Doamna si specialistul", proiect sustinut de trustul Intact si de Antena 3

Actori, artisti, politicieni si oameni de televiziune s-au adunat sa vada comedia pe care regretatul actor Emil Hossu a indragit-o cel mai mult: "Doamna si specialistul".

Vezi și

Zeci de jurnalisti, politicieni si romani de isprava au raspuns, aseara, invitatiei actritei Catrinel Dumitrescu. Au mers la teatrul Nottara ca sa-l vada pe "specialist" la treaba.

“Sunt un iubitor de teatru, cred ca orice om in mod normal e un iubitor de teatru, nu avem intotdeuna timpul, hotararea, forta sa mergem la teatru de cate ori ar trebui”, a declarat Crin Antonescu, present la eveniment.

Spectacolul de aseara a fost pus in scena cu sprijinul trustului Intact si al Antenei 3, care au hotarat sa aduca, din nou, publicul la teatru si teatrul in inima publicului.

“Eu ma bucur ca un post de stiri, care in mod obisnuit face altceva, iata se implica intr-un act cultural, sustine un spectacol de teatru. E bine”, a precizat Rasvan Popescu, presedinte CNA.

"Doamna si specialistul" este o comedie spumoasa despre framantarile vietii a carei actiune are loc in noaptea de Revelion, cand doua femei sunt nevoite sa petreaca impreuna clipele pe care si-ar fi dorit sa le imparta fiecare cu barbatul iubit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Zeci de personalitati s-au adunat la Teatrul "Nottara" pentru a vedea piesa "Doamna si specialistul", proiect sustinut de trustul Intact si de Antena 3