Antena Meniu Search
x

Zeci de ROMÂNI, printre care foarte mulţi copii, BLOCAŢI pe aeroportul din Liverpool, din cauza uraganului Ofelia

Zeci de români, pasageri care trebuiau să plece, luni seara, din Liverpool spre Craiova, au rămas blocaţi pe aeroport din cauza uraganului Ofelia.

Update ora 11:22 - Compania Wizz Air a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că zborul W6 3983 de la Craiova la Liverpool din data de 16 octombrie a fost directionat catre aeroportul din Doncaster Sheffield din cauza conditiilor meteo nefavorabile de la Liverpool.

"Zborul Wizz Air W6 3983 de la Craiova la Liverpool din data de 16 octombrie a fost directionat catre aeroportul din Doncaster Sheffield din cauza conditiilor meteo nefavorabile de la Liverpool. In consecinta, zborul Wizz Air W6 3984 de la Liverpool spre Craiova a fost anulat.

Tuturor pasagerilor li s-au oferit posibilitatea reprogramarii gratuit pe zboruri alternative WIZZ, rambursare completa, cazare sau decontarea altor costuri cauzate de intarziere in concordanta cu politica Wizz Air si reglementarile UE. Cu toate ca situatia a fost independenta de Wizz Air, compania isi cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat, dar siguranta pasagerilor, a echipajului si a aeronavei este prioritatea numarul 1 a companiei", se mai arată în comunicat.

Ştirea iniţială: 

Zeci de români, pasageri care trebuiau să plece, luni seara, din Liverpool spre Craiova, au rămas blocaţi pe aeroport, după ce aeronava care ar fi trebuit să-i transporte nu a putut ajunge în nordul Marii Britanii din cauza uraganului Ofelia.

Potrivit libertatea.ro, românii, printre care sunt și foarte copii, au rămas blocați în aeroport o noapte întreagă fără să știe ce urmează să se întâmple.

Citeşte şi: Uraganul Ofelia a semănat o groază TERIBILĂ printre englezi. Dintr-o dată, cerul s-a colorat în PORTOCALIU (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zeci de ROMÂNI, printre care foarte mulţi copii, BLOCAŢI pe aeroportul din Liverpool, din cauza uraganului Ofelia