Antena Meniu Search
x

Zeci de suspecţi audiaţi la Sibiu, într-un dosar de trafic de droguri de risc

Zeci de suspecţi urmează să fie audiaţi la sediul din Sibiu al DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri de risc şi operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.04.2021, 17:03

31 de suspecţi sunt audiaţi în acest dosar, la DIICOT Sibiu
Traficanţii comercializau cannabis şi etnobotanice pe raza a patru judeţe, Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila - DIICOT - Poliţia Română
  • Suspecţii din dosarul de trafic de droguri acţionau pe raza a patru judeţe, Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila.

Dosarul vizează o grupare infracţională organizată care acţiona pe raza judeţelor Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila, membrii grupării fiind bănuiţi că, de la începutul anului trecut şi până în prezent, au făcut trafic cu droguri de risc, dar şi operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Conform reprezentanţilor DIICOT, 31 de persoane ar urma să fie audiate la sediul din Sibiu al DIICOT, după ce oamenii legii au efectuat, în prima parte a zilei, nu mai puţin de 38 de percheziţii pe raza judeţelor amintite, Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila.

În urma percheziţiilor au fost ridicate arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, 35.000 de euro cash, dar și diferite bunuri cu valoare probatorie.

Ancheta a scos la iveală faptul că membrii grupării acţionau în mod coordonat şi se ocupau de toate detaliile, respectiv procurau substanţele interzise, în special cannabis şi etnobotanice, le transportau, le deţineau şi le comercializau către consumatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zeci de suspecţi audiaţi la Sibiu, într-un dosar de trafic de droguri de risc