Antena Meniu Search
x

Zi decisivă pentru Radu Mazăre! Magistraţii ÎCCJ decid dacă va fi emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui

La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, magistraţii hotărăsc dacă va fi emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui şi ulterior cel internaţional de arest

Vezi și

La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, magistraţii hotărăsc dacă va fi emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui şi ulterior cel internaţional de arestare.

Inalta Curte de Casatie si Justitie va decide astăzi dacă va emite mandat internaţional de arestare pe numele lui Radu Mazare. Judecătorii analizează cererea DNA de inlocuire a masurii controlului judiciar pe care Mazare l-a încălcat.

Fostul primar al Constanţei, aflat sub control judiciar în cadrul unui proces în care este judecat pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese, a plecat în Madagascar luna trecută, unde a cerut azil politic.

Desi în Republica Madagascar nu există noţiunea de azil politic, autoritatilor romane le va fi aproape imposibil sa il aduca pe Mazare inapoi in tara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zi decisivă pentru Radu Mazăre! Magistraţii ÎCCJ decid dacă va fi emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui