Antena Meniu Search
x

Zile libere 2018. Guvernul dă liber bugetarilor pe 30 aprilie, declarată oficial zi nelucrătoare

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie să fie zi liberă pentru angajaţii din sistemul bugetar, a anunţat, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Dăncilă.

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie să fie zi liberă pentru angajaţii din sistemul bugetar, a anunţat, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă.

Prim-ministrul a precizat că a fost luată această decizie având în vedere că marţi, 1 mai, este zi liberă în conformitate cu Codul Muncii.

Şefa Executivului a precizat că pentru a recupera ziua liberă acordată, instituţiile publice pot opta fie pentru desfăşurarea activităţii sâmbăta, fie pentru prelungirea corespunzătoare a programului de lucru, reglementare valabilă până în 11 mai.

Pentru ziua stabilită ca zi liberă, instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în ziua de 5 mai 2018 sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 11 mai 2018, potrivit planificărilor stabilite, transmite proiectul de act normativ.

Sursa: News.ro, Gov.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Zile libere 2018. Guvernul dă liber bugetarilor pe 30 aprilie, declarată oficial zi nelucrătoare