Antena Meniu Search
x

Ziua Internaţională a Dansului sărbătorită la Sibiu

Centrul Sibiului s-a transformat pentru câteva ore în scenă pentru balerinii Teatrului de Balet din oraş. Tinerii talentaţi au sărbătorit astfel, în mijlocul publicului, Ziua Internaţională a Dansului. În paşi de vals au vrut să demonstreze că oricine se poate exprima prin mişcare.

de Redactia Observator

la 30.04.2019, 18:18

Vezi și

Centrul Sibiului s-a transformat pentru câteva ore în scenă pentru balerinii Teatrului de Balet din oraş. Tinerii talentaţi au sărbătorit astfel, în mijlocul publicului, Ziua Internaţională a Dansului. În paşi de vals au vrut să demonstreze că oricine, indiferent de vârstă sau de pregătire, se poate exprima prin mişcare.

Timp de o oră cei 40 de balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu au făcut o demonstraţie de măiestrie şi talent. Nu au purtat ţinuta obişnuită de scenă, au renunţat la tutuuri şi poante pentru adidaşi şi jeanşi.

Balerinii din Sibiu, încântaţi că au sărbătorit Ziua Dansului alături de fani

Apoi au vrut să arate publicului că dansul nu este ceva exclusivist. Oricine se poate exprima prin mişcare. Atâta timp cât iubeşte muzica şi se lasă purtat de acordurile ei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Compoziţiile lui Johann Strauss s-au dovedit irezistibile pentru majoritatea celor care stăteau la început pe margine. 

Balerinii susţin că "a fost o experienţă minunată: să dansăm şi să vorbim cu publicul. Să interacţionăm cu el la un nivel mai personal. E foarte plăcut să fii împreună cu publicul, nu doar pe scenă, dar şi aici în Piaţa Mare şi să le arătăm că oricine poate să danseze".

Şi pentru că surpriza lor a produs atâta bucurie, balerinii au promis că vor mai repeta experienţa de a dansa în mijlocul spectatorilor. Până atunci însă, iubitorii de dans îi pot urmări pe scenă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ziua Internaţională a Dansului sărbătorită la Sibiu