Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită în întreaga ţară. Restricţii de circulaţie în Capitală

Astăzi, românii celebrează Ziua Drapelului Naţional. Aceasta a fost instituită prin lege în urmă cu 25 de ani şi care este sărbătorită prin organizarea de momente speciale. 

de Ana Maria Munteanu

la 26.06.2024 , 09:07

Ziua Drapelului este sărbătorită atât în Bucureşti, cât şi în municipiile reşedinţă de judeţ, precum şi în localităţile în care sunt unităţi militare. Evenimentul va fi marcat, în Capitală, printr-o ceremonie care va avea loc aici, în Piaţa Tricolorului, unde drapelul va fi înălțat pe catarg în acordurile Imnului Naţional al României.

 Restricţii de circulaţie în Capitală

Ceremonia va începe la ora 10:00, iar până în acest moment, nici Ministrul Apărării, nici şeful armatei, nici liderii politici nu şi-au anunţat prezenţa.

Vezi și

Şoferii care ies în trafic, sunt sfătuiţi să evite zona Cercului Militar pentru că vor fi restricţii de circulaţie, azi, până la ora 11:00. 

De asemenea, polițiștii anunță că, parcările din zonă vor fi eliberate în vederea asigurării locurilor de parcare pentru autovehiculele participanților la activitate.

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită în întreaga ţară. Restricţii de circulaţie în Capitală