Antena Meniu Search
x

Video Ziua luptei împotriva cancerului de sân. Simona Halep a apăsat butonul care a luminat în roz Casa Mița Biciclista

Octombrie este luna roz, culoarea optimismului, care dă încredere femeilor că pot învinge cancerul la sân dacă sunt atente la prevenţie. Astăzi marcăm ziua luptei împotriva teribilei maladii, principala cauză de deces pentru doamnele de peste 40 de ani. Un semnal de solidaritate vine de la Fundaţia Renaşterea, care a iluminat încă o clădire din Bucureşti în culoarea roz.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 01.10.2023, 21:51

Vezi și

Mădălina Iacob, reporter Observator: "Este vorba despre casa Miţa Biciclista din Piaţa Amzei, iluminată în roz la cea de-a 23 ediţie a acestui eveniment, sub sloganul  "Rozul renaşte de 23 de ani pentru sănătatea femeii". Este o destinaţie culturală această casă, aşa cum au fost toate clădirile iluminate în roz din 2001 şi până acum. Vorbim despre Ateneul Român, Palatul Parlamentului, Teatrul Naţional sau Biblioteca Centrală Universitară. În urmă cu puţin timp, am văzut-o pe Simona Halep, cea care a apăsat butonul şi a iluminat această clădire. A fost aplaudată de pacienţii şi supravieţuitoare ale acestei boli despre care vorbim în această seară. Este în continuare o seară plină de speranţă şi de optimism în care noi femeile suntem îndemnate să fim mai atente la sănătatea noastră şi să nu uităm că e un bun prilej în care să ne amintim că un control la medic poate să descopere această boală şi o poate vindeca."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ziua luptei împotriva cancerului de sân. Simona Halep a apăsat butonul care a luminat în roz Casa Mița Biciclista