Antena Meniu Search
x

Zodiile şi dragostea merg mână în mână! Semne astrale compatibile

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atâtea cupluri se despart, arată că pe lângă iubire, compatibilitatea este vitală pentru viitorul oricărei relaţii

Zodiile pot fi cuplate în perechi perfect compatibile, dar şi incompatibile, în funcţie de trăsăturile lor definitorii. Aşa că nu îţi rămâne decât să găseşti zodia cu care te potriveşti cel mai bine.

Iată ce perechi de zodii se bucură de o compatiblitate perfectă în relaţia de cuplu!

Balanţă şi Berbec

Berbecul este o fire temperamentală, aşa că îi este greu să găsească armonia într-o relaţie. Balanţă este singura zodie capabilă să îl echilibreze, pentru că are acel tact care merge la inima Berbecului. De ce ar vrea Balanţa să fie implicată într-o astfel de relaţie? Pentru că Berbecul are ceea ce îi lipseşte ei: puterea de decizie. El îi oferă imboldul de care are nevoie pentru a acţiona. De aceea, relaţia dintre un Berbec şi o Balanţă nu va fi niciodată afectată de certuri sau plictiseală.

Taur şi Scorpion

Relaţia dintre un Taur şi un Scorpion este una benefică pentru amândoi. Scorpionul este cel mai suspicios semn zodiacal, care, de cele mai multe ori nu are încredere nici în umbra lui. Taurul câştigă în timp încrederea Scorpionului, nu prin gesturi romantice, caracteristice mai degrabă unui Rac, ci prin firea responsabilă şi gândirea matură, lucruri care atrag respectul Scorpionului. Cel din urmă ştie cum să îl motiveze pe Taur, dar şi cum să îi ofere acea afecţiune profundă de care Taurul are nevoie.

Continuarea AICI! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Zodiile şi dragostea merg mână în mână! Semne astrale compatibile