Antena Meniu Search
x

10 români au petrecut noaptea de Înviere cu focuri de artificii, în Belgia: "15 minute au bubuit"

10 români au petrecut noaptea de Înviere cu focuri de artificii, în Belgia: "15 minute au bubuit".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.04.2020, 10:16

Români în Belgia
Petrecere cu artificii dată de români, în Belgia - hepta
  • În casa în care a avut loc petrecere locuiesc 6 români.
  • Vecinii au alertat poliția, crezând că se aud împușcături.

Poliția locală din Zelzate a pus capăt sâmbătă seara unei petreceri, în plină criză de coronavirus, în Belgia. 10 români s-au gândit să petreacă zgomotos în noaptea de Înviere.

"Când am vrut să ies cu câinele afară pentru în jurul orei 10:15, am fost surprins de câteva zgomote puternice. La început am crezut că sunt împușcături. Când m-am uitat, nu-mi venea să cred ochilor: artificii. Și a durat destul de mult. În total aproape cincisprezece minute. Ce rachete!", a povestit un vecin pentru standaard.be.

Poliția a ajuns și ea rapid pe strada unde petreceau românii și a oprit petrecerea. Primarul localității, Brent Meuleman, a declarat: "Nu prea e înțelept să petreci într-o asemenea perioadă. Este un comportament inacceptabil, mai ales când oamenii din sănătate muncesc continuu și salvează vieți. e stupid, antisocial și iresponsabil să te apuci să petreci."

Citește și:

Casa în care a avut loc petrecerea e locuită de 6 români, alți patru venind la ei în vizită din apropiere. Martorii au mai povestit că nu e prima oară când românii nu respectă regulile din perioada de restricții. Poliția a aplicat sancțiuni tuturor celor prezenți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » 10 români au petrecut noaptea de Înviere cu focuri de artificii, în Belgia: "15 minute au bubuit"