Antena Meniu Search
x

"12 ani de sclavie" şi "Gravity" au fost câştigătorii premiilor BAFTA

Gala premiilor BAFTA s-a încheiat, fără mari surprize, anul acesta. "12 ani de sclavie" şi "Gravity"au fost marii câştigtori ai ultimei gale înainte de Oscar.

Vezi și

 Cu şase trofee câştigate, aventura în spaţiu a Sandrei Bullock a fost marea câştigătoare a serii. Ales drept cel mai bun film britanic, "Gravity" a primit şi premiul pentru cel mai bun regizor.

"Gravity" a mai fost premiat pentru muzică, imagine, sunet şi, bineînţeles, efecte speciale. Dar trofeul suprem i-a revenit altui film care a devenit astfel, marele pariu al criticilor pentru Oscar.

Cate Blanchett, care a păşit pe covorul roşu într-o rochie neagră, lungă, pare de neoprit în cursa spre un al doilea Oscar pentru cea mai bună actriţă. Premiile BAFTA au reconfirmat-o drept favorită în cursa în care le are drept adversare pe Sandra Bullock şi Judi Dench. Actriţa i-a dedicat premiul lui Phillip Seymour Hoffman.

Premiile pentru roluri secundare le-au revenit lui Jennifer Lawrence pentru "Ţeapă în stil american" şi revelaţiei din "Căpitanul Phillips", debutantul Barkhad Abdi.

În ceea ce priveşte vestimentaţia însă, anul acesta, câştigători fără drept de apel, au fost declaraţi Angelina Jolie şi Brad Pitt. Mama a şase copii, actriţa a purtat un costum Saint Laurent, pe care l-a accesorizat perfect cu un papion desfăcut şi bijuterii Tiffani, în timp ce Brad a arătat perfect într-un costum asortat, marca Valentino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "12 ani de sclavie" şi "Gravity" au fost câştigătorii premiilor BAFTA