Antena Meniu Search
x

16 oameni, împuşcaţi în New Orleans în timp ce filmau un videoclip

Cel puţin 16 persoane au fost rănite la New Orleans, într-un schimb de focuri care a avut loc în timpul filmărilor de la un clip muzical. Sute de persoane se aflau, însă, în clădire când au izbucnit violenţele. Potrivit poliţiei, în mulţime s-au infiltrat indivizi înarmaţi, membri a două grupări rivale, care, la un moment dat, au început să se împuşte între ei.

Vezi și

 Cel puţin 16 persoane au fost rănite la New Orleans, într-un schimb de focuri care a avut loc în timpul filmărilor de la un clip muzical. *** Sute de persoane se aflau, însă, în clădire când au izbucnit violenţele. Potrivit poliţiei, în mulţime s-au infiltrat indivizi înarmaţi, membri a două grupări rivale, care, la un moment dat, au început să se împuşte între ei.

Poliţiştii au aflat de incident când erau deja pe drum. Oamenii legii se îndreptau fix către locul respectiv, pentru a opri filmarea care ar fi fost ilegală. O anchetă a fost demarată pentru a-i găsi pe cei vinovaţi. Autorităţilşe speră să obţină imagini de pe camerele de supraveghere cae să îi ajute să-i identifice pe membrii celor două grupări criminale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » 16 oameni, împuşcaţi în New Orleans în timp ce filmau un videoclip