Antena Meniu Search
x

Carnagiu pe autostradă! 20 de morți într-un accident provocat de o limuzină. 18 oameni mergeau cu limuzina la o zi de naștere (Video)

20 de oameni au murit în urma unui accident rutier petrecut, duminică, în Schoharie, statul american New York.

20 de oameni au murit în urma unui accident rutier petrecut în Schoharie, statul american New York.

(Actualizare): - Poliția anunță că 18 persoane se aflau în limuzina care a provocat accidentul. Acestea se îndreptau spre o zi de naștere. 

Inițial, existau informații că victimele din limuzină erau invitați la o nuntă.

Bilanțul tragic a fost confirmat de poliție.

Pe acelaşi subiect

Potrivit presei locale, accidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, la intersecția drumurilor naționale 30 și 30A 30, în zona localității Schoharie, în fața unei cafenele Apple Barrel.

Nu există informații clare privin dinamica accidentului. Se pare că o limuzină mare albă, în care se aflau mai multe persoane ce participau la o petrecere de nuntă, ar fi izbit un alt autovehicul, după care mai multe persoane aflate în fața cafenelei au fost lovite de una dintre mașini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel puțin șase ambulanțe și două elicoptere au fost chemate la locul cumplitei tragedii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Carnagiu pe autostradă! 20 de morți într-un accident provocat de o limuzină. 18 oameni mergeau cu limuzina la o zi de naștere (Video)