Antena Meniu Search
x

200 de brazilieni, cascadorie periculoasă la mare înălțime

Peste 200 de brazilieni au executat o săritură spectaculoasă de pe un pod înalt de 30 de metri! Nu neapărat pentru a-şi potoli setea de adrenalină.

Vezi și

Peste 200 de brazilieni au executat o săritură spectaculoasă de pe un pod înalt de 30 de metri! Nu neapărat pentru a-şi potoli setea de adrenalină. Doar că au vrut să doboare un record mondial. Şi au reuşit.

Echipaţi cu nişte căşti de protecţie şi legaţi cu funii, cascadorii au realizat o săritură spectaculoasă sub privirile şocate ale spectatorilor. Fără reţineri, temerarii s-au aruncat în gol de la o înălţime de 30 de metri. 

Înainte de a executa cascadoria, organizatorii s-au asigurat că toate şuruburile şi hamurile sunt strânse şi legate aşa cum trebuie. În total peste 20 de kilometri de funie şi aproximativ 1000 de hamuri au fost folosite în cascadoria periculoasă. Iubitorii de adrenalină au trăit experienţa vieţii lor.  

Cascadorii s-au bucurat din plin de săritura executată simultan, mai ales că - la final - au avut ocazia să facă şi o baie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » 200 de brazilieni, cascadorie periculoasă la mare înălțime