Antena Meniu Search
x

Bătaie în stradă cu bâte și scaune! Aproape 50 de români, implicaţi în bătaia din Gelsenkirchen, Germania

O stradă dintr-un oraş german s-a transformat în front de război pentru două clanuri de romi din România. 50 de bătăuşi, bărbaţi, dar şi femei, s-au lovit fără milă cu bâte de baseball, cu sticle şi cu scaune.

Vezi și

O stradă dintr-un oraş german s-a transformat în front de război pentru două clanuri de romi din România. 50 de bătăuşi, bărbaţi, dar şi femei, s-au lovit fără milă cu bâte de baseball, cu sticle şi cu scaune. Cinci dintre ei au ajuns la spital în urma incidentului, în timp ce localnicii îngroziţi au filmat totul. 

O stradă întreagă a răsunat de strigătele a zeci de oameni. Bărbaţi şi femei se lovesc fără încetare. În mâinile lor, scaunele şi sticlele devin arme. Din clădirile din jur, au privit zeci de localnici speriaţi.

Când a sosit poliţia, scandalagiii s-au împrăştiat imediat pe străzile alăturate. Au rămas în urmă doar câţiva răniţi, care au fost transportaţi la mai multe spitale. Trei dintre agresori au fost arestaţi şi alţi 25 s-au ales cu dosare penale. Totul ar fi pornit după un conflict între două clanuri de romi.

Un incident tras la indigo a avut loc, la începutul lunii, şi pe o stradă din Târgu Neamţ. Şi atunci, aproximativ 50 de persoane s-au lovit cu bâte şi pietre. Lupta nu s-a oprit nici la sosirea poliţiei.

Un agent a înfruntat de unul singur mulţimea. În total, a tras cinci focuri de avertizare. La final, a fost nevoie de 25 de oameni care au folosit aparate cu electroşocuri pentru a potoli scandalul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bătaie în stradă cu bâte și scaune! Aproape 50 de români, implicaţi în bătaia din Gelsenkirchen, Germania