Antena Meniu Search
x

A ațipit în mijlocul autostrăzii

O soferiță din SUA a adormit în mașină, după ce a băut cel puțin o sticlă de vodcă!

Vezi și

O soferiță din SUA a adormit în mașină, după ce a băut cel puțin o sticlă de vodcă! 

Neagră, oprită în mijlocul autostrăzii, fără vreun semnal de avertizare pornit, maşina putea fi lovită în orice moment. Era suficient un moment de neatenţie din partea unui şofer dintre zecile care trec, cu viteză, pe ambele sensuri. Ametiţă bine de alcool, cu o sticlă goală pe scaunul din deapta, şoferiţa de numai 25 de ani a adormit în spatele volanului. Este atât de cufundată în lumea viselor că acestui poliţist îi este aproape imposibil să îi atragă atenţia. Rezemată cu capul de geam femeia doarme tun.

Pentru a-i salva viaţa şoferiţei, agentul îşi riscă, practic, viaţa. Maşini şi camioane trec unul după altul de o parte şi de alta. Şi nimeni nu opreşte.

La un moment dat, profitând de o scurtă pauză în care coloana de maşini s-a mai rarefiat, agentul a lovit geamul cu lanterna. A fost şi mai rău. Maşina a început să înainteze, uşor, dar femeia tot nu s-a trezit aşa că poliţistul a mai făcut o încercare. A lovit geamul portierei şi a reuşit să îl spargă. Apoi extrem de rapid a scos maşina din viteză.

Şoferiţa pe nume Amber Mckinney are 25 de ani şi a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » A ațipit în mijlocul autostrăzii