Antena Meniu Search
x

Dramă! A ajuns fără mâini şi fără picioare, după ce a apelat un un fals medic estetician!

Aflată în căutarea perfecţiunii, o americancă a sfârşit mutilată. Medicii au fost nevoiţi să îi taie mâinile şi picioarele ca să îi salveze viaţa

Vezi și

Aflată în căutarea perfecţiunii, o americancă a sfârşit mutilată. Medicii au fost nevoiţi să îi taie mâinile şi picioarele ca să îi salveze viaţa

Cu ochii în lacrimi, Apryl Brown îşi aminteşte cu groază vorbele medicilor. Era iunie 2010, când o infecţie a dus-o mai mult moartă decât vie în camera de gardă.

Cosmeticiană de profesie, femeia avea un cabinet de înfrumuseţare. Acolo a aflat, de la o clientă, despre un medic ce făcea injecţii cu silicon femeilor dornice să arate bine dar la un preţ cu mult sub cel al pieţei. Fără să se gândească la riscuri, l-a vizitat imediat. Şi nu o dată. După mai multe injecţii în posterior, ţesuturile au început să i se necrozeze.

Femeia a fost supusă la 27 de operaţii până acum. Iar medicii spun că a fost un miracol că a supravieţuit. Preţul plătit a fost însă imens: şi-a pierdut atât mâinile, de la încheietură, cât şi picioarele, de la genunchi în jos. Aceasta a reuşit să se recupereze. A primit proteze cu care a învăţat să meargă şi chiar să scrie. Cea mai importantă lecţie este însă alta.

"Când le vine în minte acel gând, primul, ar trebui să se gândească mai bine. Să caute puţin, ca să nu fie luaţi prin surprindere. Astfel nu vor avea de ce să spună: "O, Doamne, nu mi-am imaginat că o simplă injecţie mă poate lăsa fără mâini, picioare şi fără fese".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Dramă! A ajuns fără mâini şi fără picioare, după ce a apelat un un fals medic estetician!