Antena Meniu Search
x

A cărat simultan 27 de halbe de bere cu mâinile goale

Un bavarez a cărat simultan 27 de halbe de bere cu mâinile goale şi a reuşit, astfel, să îşi întreacă propriul record mondial.

Vezi și

Un bavarez a cărat simultan 27 de halbe de bere cu mâinile goale şi a reuşit, astfel, să îşi întreacă propriul record mondial.

S-a întâmplat la un festival al berii din Germania, unde competiţia chelnerilor este o tradiţie.

În vreme ce unii chelneri abia pot duce o halbă de bere de un litru, cunoscută sub numele de Masskrug în Germania, alţii fac din asta o provocare şi un spectacol, totodată. Într-un orăşel bavarez, chelnerii se întrec în a căra cât mai multe halbe deodată. Doar unul singur a avut curajul să îl înfrunte pe actualul deţinător al recordului mondial.

Organizatorii i-au luat din braţe halbele golite în timpul maratonului. Chiar şi aşa, tânărul a ajuns la final cu 26 de halbe de bere. Regulile probei sunt simple: chelnerii trebuie să care cu mâinile goale cât mai multe halbe pe o distanţă de 40 de metri. Concurenţii îşi strâng la piept halbele, pe care abia le cuprind cu braţele.

Actualul deţinător al recordului a reuşit să care 27 de halbe, cu o halbă în plus faţă de adversarul său, în aplauzele mulţimii.

Am lucrat timp de 17 ani aici, în cortul cu bere, aşadar am mult antrenament la a căra halbe. Totuşi, recordul meu personal a fost de 26 de halbe, cărate simultan, adică în jur de 60 de kilograme. Astfel că nu este îndeajuns doar să cari halbele, dar trebuie să ai şi condiţie fizică şi trebuie să te duci la sală.

Bărbatul şi-a păstrat, astfel, recordul mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » A cărat simultan 27 de halbe de bere cu mâinile goale