Antena Meniu Search
x

A castigat la loto un milion de dolari. De doua ori!

E mai bine sa te nasti norocos decat bogat. E o zicala americana care i se potriveste ca o manusa unui barbat din Massachusetts care a castigat la Loto un milion de dolari. Si asta de doua ori!

Vezi și

Cand i s-a intamplat sa castige a fost socat! Dar nu e prima data cand castiga. Barbatul a avut un alt bilet castigator in 2008, prima data cand acelasi om a castigat un milion de dolari.

Se numeste David, are peste 50 de ani si norocul "l-a lovit" de doua ori, la 5 ani distanta. A devenit milionar in dolari in 2008 multumita unui bilet la loto. Viata lui s-a schimbat radical de atunci dar. nu a renuntat la jocul lui de noroc preferat. Asa ca acum a castigat din nou. Nu 10 dolari, nu 10.000 de dolari ci un milion de dolari! De altfel magazinul din Massachusetts de unde a cumparat biletul castigator e renumit in toata regiunea drept. furnizori de castigatori.

Norocosul castigator al celui de-al doilea milion de dolari din viata lui a ales optiunea de bani in numerar. Asa ca dupa plata taxelor americanul ramane in buzunar cu 600 de mii de dolari. O suma deloc de neglijat. Sansele ca el sa castige un al doilea milion de dolari tot la loto erau de 1 la 1.680.000, spun specialistii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » A castigat la loto un milion de dolari. De doua ori!