Antena Meniu Search
x

Observator Special: Un argentinian a cumparat o nevaistuica pe post de pudel pitic

Daca vrem sa ne luam un animal de companie de rasa e mai bine sa contactam direct un crescator, decat sa mergem la un pet-shop. Insa, in niciun caz, nu trebuie sa cautam intr-o piata.

Vezi și

Cine nu e atent si nu se pricepe la animale, ajunge de rasul planetei. Asa a patit un argentinian care si-a dorit sa devina demnul posesor al unui pudel pitic. De unde l-a luat? Din piata, bineinteles, pentru ca acolo i-a spus cineva ca va gasi cei mai ieftini caini din lume. Zis si facut, omul s-a dus in piata, a gasit vanzatorul de pudeli pitici, si-a ales puiul care i-a placut cel mai mult, l-a platit si a plecat fericit acasa.

Nu inainte de a da o tura pe la veterinar, ca sa vada ce vaccinuri ar trebui sa-i faca micului sau prieten. Printre hohote, medicul a reusit sa-i comunice argentianului dornic de chilipiruri ca noul sau animal de companie nu este nici pe departe catel, ci o nevastuica. Si nu orice fel de nevastuica, ci una in care escrocul pompase steroizi ca sa se faca cat mai mare si pe care o pieptanase in asa fel incat sa semene cu un pudel pitic usor electrocutat.

Dezamagit, argentinianul s-a plans autoritatilor, dar si presei, iar ceea ce ar fi trebuit sa fie o stire locala, a devenit o stire mondiala. Toti cei care i-au aflat patania si-au pus o singura intrebare: cum de nu a realizat argentinianul ca un caine face ham-ham si nu chit-chit?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Un argentinian a cumparat o nevaistuica pe post de pudel pitic