Antena Meniu Search
x

Galerie foto A fost găsită epava avionului din Rusia care s-a prăbuşit cu 28 de pasageri la bord. Aeronava s-a izbit de un munte

Un avion Antonov An-26 cu 28 de persoane la bord a dispărut în zona Peninsulei Kamceatka din Orientul Îndepărtat Rus, a transmis ministerul pentru situații de urgență din Rusia. După mai multe ore de căutari, aeronava a fost găsită prăbușită într-un deal. Din nefericire, nimeni nu a supraviețuit impactului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.07.2021, 21:34

Avionul Antonov An-26 dispărut în zona Peninsulei Kamceatka din Orientul Îndepărtat Rus a fost găsit prăbuşit pe un deal, după mai multe ore de căutări, a transmis ministerul pentru situații de urgență din Rusia. Din nefericire, toate niciuna dintre cele 28 de persoane aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit impactului.

Cei 28 de pasageri ai avionului Antonov An-26 au murit

Aeronava decolase din Petropavlovsk-Kamchatskyto și urma să ajungă în localitatea Palana din nordul peninsulei, când a pierdut contactul cu turnul de trafic în timpul zborului, cu puţin timp înainte de ora locală 15:00 (03:00 GMT), marți. Nu este exclus ca piloţii să fi încercat să aterizeze de urgenţă pentru a evita zborul în condiţii de vizibilitate extrem de redusă, înainte să se prăbuşească pe un deal.

La bordul avionului Antonov An-26 bimotor, care funcţiona încă din anul 1982, erau 22 de pasageri și șase membri de echipaj. Cei mai mulți erau rezidenți din Palana, un oraș care găzduiește aproximativ 2900 de oameni, situat lângă Marea Okhotsk. Oficialii locali au declarat că resturile aeronavei au fost găsite atât în mare, cât și pe uscat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » A fost găsită epava avionului din Rusia care s-a prăbuşit cu 28 de pasageri la bord. Aeronava s-a izbit de un munte