Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Petrecere de POMINĂ la Turnul Eiffel! Simbolul din Paris a doborât un nou RECORD de vizitatori

Peste 300 de milioane de oameni au vizitat Turnul Eiffel, iar recordul a fost prilej de sărbătoare pentru zeci de francezi care au dansat ore întregi.

de Redactia Observator

la 29.09.2017 , 08:52

300 de milioane de oameni au vizitat Turnul Eiffel, de la deschiderea acestuia din anul 1889 şi până acum, iar recordul a fost prilej de sărbătoare pentru zeci de francezi care au dansat ore întregi la primul etaj al monumentului simbol din Paris. Li s-au alăturat şi turişti.

Cifra de 300 de milioane a fost afişată pe Turnul Eiffel, luminată cu 20.000 de beculeţe. A fost o ocazie perfectă de petrecere pentru parizieni.

"Este un loc extraordinar, aşa că trebuie să profităm de el. Doar odată în viaţă ai ocazia să petreci la primul etaj. A fost coadă mare, iar mulţi s-au îmbulzit. În afară de asta, este minunat", spune o tânără.

Vezi și

Zeci de oameni, inclusiv turişti, au petrecut până târziu pe ritmurile celor mai celebre cântece franţuzeşti.

"Este incredibil. Este un loc minunat. De asemenea, am venit aici pentru muzică, dar locaţia este într-adevăr cea mai bună. Am venit aici cu prietenii mei şi totul este minunat", a precizat un turist.

Şapte milioane de vizitatori din toate colţurile lumii calcă pragul Turnului Eiffel, în fiecare an.

Înalt de 324 metri, monumentul este cea mai înaltă structură din Paris, iar construcţia acestuia a marcat un moment important al erei industriale din Franţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri externe » Petrecere de POMINĂ la Turnul Eiffel! Simbolul din Paris a doborât un nou RECORD de vizitatori