Antena Meniu Search
x

A murit actorul Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul din The Office. Avea doar 50 de ani

Ewen Douglas MacIntosh, actor și comedian britanic cunoscut pentru rolul său de Keith Bishop din comedia The Office, a murit la 50 de ani.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 15:30

actorul Ewen MacIntosh
A murit actorul Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul din The Office. Avea doar 50 de ani - Profimedia Images (arhivă)

"Cu mare tristețe anunțăm dispariția pașnică a iubitului nostru geniu al comediei, Ewen MacIntosh. Familia sa le mulțumește tuturor celor care l-au sprijinit, în special casei de îngrijire Willow Green. În curând va avea loc o incinerare privată pentru familie și prieteni apropiați și o comemorare mai târziu în cursul anului", a anunțat compania sa de management, Just Right Management, citată de The Guardian.

Ricky Gervais, co-creatorul The Office, i-a adus un omagiu lui MacIntosh, scriind pe X: "Vești extrem de triste. Ewen Macintosh, foarte amuzant, cunoscut mai ales ca Big Keith din The Office, a murit. Un talent absolut. RIP."

Actorul Ewen MacIntosh era bolnav

Bolnav de ceva timp, cauza morții nu a fost confirmată, deși prietenul său Ed Scott a mulțumit personalului medical și asistentelor "pentru grija și dragostea incredibilă pe care i-au arătat-o".

MacIntosh era cel mai bine cunoscut ca Keith Bishop, contabilul care avea un mesaj monoton la robotul telefonic și care ar fi preferat să aibă o carieră de DJ.

MacIntosh a apărut și în emisiuni precum Miranda și Little Britain.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » A murit actorul Ewen MacIntosh, cunoscut pentru rolul din The Office. Avea doar 50 de ani