Antena Meniu Search
x

Relația lesbiană a acestei tinere cu profesoara ei a degenerat într-un scandal monstru. A fost nevoie de medic!

Decizia "de a ieși din dulap", luată de o tânără lesbiană, i-a fost aproape fatală după ce a primit o lovitură devastatoare, chiar de la cea pe care a iubit-o cu tot sufletul și trupul.

Decizia "de a ieși din dulap", luată de o tânără lesbiană, i-a fost aproape fatală după ce a primit o lovitură devastatoare, chiar de la cea pe care a iubit-o cu tot sufletul și trupul.

Alexa este o tânără profesoară în vârstă de 26 de ani și se iubea frecvent cu Nicola, o domnisoară frumoaspă și blândă, în vârstă de 28 de ani. Amândouă păstrau secretul iubirii lor, pentru că nu credeau că familiile sunt pregătite să afle adevărul. Cel puțin, asta i-a spus Alexa.

Până într-o zi, când, sătulă de toate certurile cu iubita sa, Nincola s-a dus la ea acasă să-i ceară socoteală, pentru că Alexa nu mai era de găsit. Când a ajuns la casa Alexei, a fost întâmpinată de mama acesteia, care i-a spus să dispară, că Alexa nu mai are ce discuta cu genul ei de oameni.

Nicola a fost uimită de gestul mamei Alexei, așa că i-a explicat femeii că ele se cunosc de foarte mult timp și ține foarte mult la fiica ei și nu poate, așa dintr-o dată să nu o mai caute, mai ales că sunt amândouă majore și nimeni nu le poate spune ce să facă.

Mama Alexei i-a spus din nou să dispară, moment în care Nicola i-a dezvăluit mamei Alexei secretul că fiica sa este lesbi. Femeia a rămas blocată, dar din spate a venit puternic domnișoara profesoară Alexa, care, cu un croșeu devastator, a trimis-o la podea, fără suflare.

Tânăra s-a trezit după un timp și s-a dus acasă, dar avea un sentiment de durere atât în suflet, cât și în gură. Croșeul iubite sale îi frânsese atât inima, cât și falca. A fost nevoie de o intervenție chirurgicală imediată, fiindu-i montate mai multe șuruburi, cât și o placă metalică se susținere pentru maxilar.

Cele două lesbiene care s-au iubit, se judecă acum și se pare că doamna profesoară va plăti foarte scump pentru gestul său. (sursa)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Relația lesbiană a acestei tinere cu profesoara ei a degenerat într-un scandal monstru. A fost nevoie de medic!