Antena Meniu Search
x

"Academia infractorilor români" LOVEȘTE din nou! IMAGINI șocante din timpul unui JAF, într-un magazin de bijuterii din Milano (VIDEO)

Elevi ai celebrei "Academii a infractorilor români" au fost surprinși în flagrant, în timp ce vroiau să comită un jaf într-un magazin de bijuterii din Milano.

Elevi ai celebrei "Academii a infractorilor români" au fost surprinși în flagrant, în timp ce vroiau să comită un jaf într-un magazin de bijuterii din Milano.

Potrivit site-ului www.pupia.tv, polițiștii italieni au reușit să aresteze trei români, de 18, 28, 37 de ani, în flagrant, în timp ce se pregăteau să jefuiască un magazin de bijuterii de pe strada Lupetta, pe 30 octombrie.

Citește și Şase români, condamnaţi la 47 DE ANI DE ÎNCHISOARE în Marea Britanie, după ce au furat bijuterii de peste 3 milioane de lire sterline

Poliția italiană a demarat o amplă acțiune, după ce a fost informată că cei trei au fost trimiși special din România pentru a comite un jaf într-o bijuterie din Milano. Cei trei români, precum și coordonatorul jafului, un bărbat de 40 de ani, au fost urmăriți timp de mai multe zile, fiind filmați în tot acest interval.

Polițiștii au observat cum cei trei au spionat mai întâi un magazin mai mare, de pe strada Montenapoleone, după care și-au schimbat obiectivul, respectiv magazinul mai mic din strada Lupetta. Aici, se găseau în jur de 250 de ceasuri, a căror valoare se ridica la peste 500.000 de euro.

Cu două zile înainte de jaf, românii au fost surprinși în timp ce cumpărau un ciocan de la firma Leroy Merlin.

În final, românii au fost arestați în momentul în care se pregăteau să comită jaful, iar poliția a dat publicității imagini din timpul operațiunii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce este ”Academia română a infractorilor”

Celebra ”Academie română a infractorilor” recrutează bărbaţi cărora le impune un cod strict şi îi antrenează într-o serie de tehnici precum evitarea urmăririi şi înţelegerea probelor criminalistice.

”Elevii” sunt în general tineri săraci, din orfelinate sau cu probleme de familie grave, care sunt pregătiți special pentru a comite jafuri. Modul de operare este același: mai întâi se fac pregătiri, apoi intră în magazinele de bijuterii înarmați cu ciocane sau alte obiecte contondente și sparg tot ce le iese în cale. Ei fură rapid tot ce pot, după care fug lăsând în urmă cocteiluri Molotov.

În martie 2017, șase români, membri ai "Academiei infractorilor" au fost condamnaţi, în Marea Britanie, la un total de 47 de ani de închisoare, după ce au fost găsiţi vinovaţi în cazul a 11 jafuri comise la magazine de bijuterii din tot Regatul. În total, cei şase hoţi au furat bijuterii în valoare de peste 3 milioane de lire sterline, adică aproape 3,5 milioane de euro.

Jafurile au fost comise în perioada noiembrie 2015-septembrie 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » "Academia infractorilor români" LOVEȘTE din nou! IMAGINI șocante din timpul unui JAF, într-un magazin de bijuterii din Milano (VIDEO)