Antena Meniu Search
x

Accident în lanţ, cu două microbuze româneşti, pe o autostradă din Austria. Două victime au fost duse cu elicopterul la spital

Accident în lanţ pe o autostradă din Austria, în care au fost implicate două microbuze cu români, soldat cu mai mulţi răniţi. Două victime sunt în stare foarte gravă la spital

Accident în lanţ pe o autostradă din Austria, în care au fost implicate două microbuze cu români, soldat cu mai mulţi răniţi. Două victime sunt în stare foarte gravă la spital, scrie presa străină.  

Accidentul s-a produs luni seară, pe Autostrada A4, pe sensul de mers către Ungaria. Două persoane care se aflau într-un microbuz cu numere de România au fost duse de urgenţă cu un elicopter, la spital.

Accident cu romani in Austria

Alte şapte persoane au suferit răni uşoare, potriviti reprezentanţilor Crucea Roşie din Austria. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit primelor informaţii, şoferul unui camion din Slovacia a încetinit din cauza traficului aglomerat de pe austoradă, moment în care microbuzul înmatriculat în România nu a avut suficient timp să frâneze şi s-a izbit puternic de camion.

Accident cu romani in Austria

Un alt microbuz cu numere de România a intrat în plin în cele două maşini accidentate, la scurt timp. Una dintre victimele din microbuzul românesc ajuns la spitalul din Baden, iar cealaltă, în oraşul Eisenstadt.

Mai multe ambulanţe şi elicoptere s-au deplasat la locul accidentului. Circulaţia a fost oprită în zonă timp de două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Accident în lanţ, cu două microbuze româneşti, pe o autostradă din Austria. Două victime au fost duse cu elicopterul la spital