Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GRAV provocat de un român în Franţa: O persoană a murit şi opt au fost rănite

Cel puţin o persoană a murit, iar alte opt sunt rănite după ce un camion condus de un şofer român a lovit, joi după-amiază, alte 14 vehicule

Vezi și

Cel puţin o persoană a murit, iar alte opt sunt rănite după ce un camion condus de un şofer român a lovit, joi după-amiază, alte 14 vehicule la ieşirea de pe o autostradă din sudul Franţei, informează presa franceză. 

Un camion platformă care transporta autoturisme nu a putut frâna şi a lovit, joi după-amiază, alte vehicule oprite la o staţie de taxare situată pe Autostrada A8, la periferia oraşului Nisa (în sud-estul Franţei).

Cincisprezece vehicule au fost implicate în accidentul produs în zona staţiei de plată a taxei de autostradă din Saint-Isidore, la periferia vestică a oraşului Nisa. Şaptezeci de angajaţi ai pompierilor au fost mobilizaţi la locul accidentului. Potrivit site-ului NiceMatin.com, o persoană a murit, iar alte opt au fost rănite în accident, trei fiind în stare gravă.

Camionul care a provocat accidentul era condus de un cetăţean român, care a scăpat cu răni uşoare. Un pasager din cabina camionului este în stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » ACCIDENT GRAV provocat de un român în Franţa: O persoană a murit şi opt au fost rănite