Antena Meniu Search
x

Accident înfricoșător în SUA: O femeie și-a pierdut viața într-un Roller Coaster

O femeie din Ohio a fost găsită inconștientă într-un parc de distracții din Indiana vineri seara. Oficialii au menționat faptul că aceasta nu reacționa după ce s-a oprit Roller Coaster-ul în care s-a dat.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 14:37

Accident înfricoșător în SUA: O femeie și-a pierdut viața într-un Roller Coaster
Accident înfricoșător în SUA: O femeie și-a pierdut viața într-un Roller Coaster - https://www.holidayworld.com/rides/the-voyage/

Femeia identificată, Dawn Jankovic, avea vârsta de 47 de ani când a fost găsită într-o stare de inconștiență în Roller Coaster-ul The Voyage din parcul de distracții  Holiday World & Splashin’ Safari.

Echipajul medical din cadrul parcului de distracții i-a oferit primul ajutor până a ajuns ambulanța. A fost transportată de urgență la spitalul Memorial din Jasper, unde a murit mai târziu.

După incident, The Voyage a rămas închis pentru inspecție

”A fost efectuată o inspecție completă a Roller coaster-ului și s-a stabilit că acesta a funcționat așa cum trebuie” au declarat într-o postare de Facebook cei care se ocupă de Holiday World & Splashin Safari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit The Sun, medicul legist Katie Shuck a declarat faptul că o autopsie a victimei a fost finalizată, iar rezultatele urmează să fie transmise către membrii familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Accident înfricoșător în SUA: O femeie și-a pierdut viața într-un Roller Coaster