Antena Meniu Search
x

Accident de muncă grav, în Italia! Un român a ars de viu, după ce a fost stropit cu oţel topit la o temperatură de circa 1.600 grade (Video)

Accident grav de muncă, în această dimineaţă, în Italia, la oțelăriile „Acciaierie Venete”  în zona industrială din Padova.

Accident grav de muncă, în această dimineaţă, în Italia, la oțelăriile „Acciaierie Venete”  în zona industrială din Padova.

Doi muncitori, printre care și unul român, au fost stropiți cu oțel topit și sunt în stare foarte gravă cu arsuri pe o suprafață de 100% din corp.

Sunt spitalizați în centrele de arși din Padova și Cesena. Un al treilea lucrător are 70% arsuri și este internat la Verona.

Un al patrulea, mai puțin grav, se află la Spitalul Sant’Antonio din Padova.

Românul se numeşte Marian Bratu şi are 44 de ani.

Ceilalți răniți sunt Simone Vivian, născut la Dolo dar rezident în Vigonovo, David Di Natale și Federic Gerard născut în Franța dar care acum locuiește în Santa Maria di Sala, internați la Padova și Verona, informează rotalianul.com.

Tragedia a avut loc în jurul orei 7:50, în urma ruperii unor suporturi care susțin tuburile în interiorul cărora curge oțel în stare lichidă.

Cei patru muncitori afectați, au fost stropiți cu oțel lichid, topit la o temperatură de circa 1.600 grade. Vezi video aici

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Accident de muncă grav, în Italia! Un român a ars de viu, după ce a fost stropit cu oţel topit la o temperatură de circa 1.600 grade (Video)