Antena Meniu Search
x

Lamborghini Huracan de 220.000 de euro, nou-nouț, făcut praf de o dubiță

Un Lamborghini Huracan Spyder, în valoare de aproximativ 220.000 de euro, a fost făcut praf de o dubiță pe autostrada M1 din Marea Britanie. Proprietarul cumpărase mașina cu doar 20 de minute înainte de impact.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.06.2020, 14:09

  • O dubiță a făcut praf un Lamborghini de 220.000 de euro, nou-nouț
  • Râvnitul automobil fusese achiziționat de doar 20 de minute

Ghinion pur pentru proprietarul unui Lamborghini Huracan din Marea Britanie. La doar 20 de minute după ce a achiziționat mașina de la un dealer, bărbatul s-a oprit cu bolidul în mijlocul autostrăzii, din cauza unei neașteptate probleme mecanice.

De parcă nu era de ajuns, șoferul unei dubițe, care conducea regulamentar pe aceeași bandă, nu a putut evita impactul și a intrat cu viteză în Lamborghini, transformând într-un morman de fiare râvnitul automobil.

Richard Whiteley, un ofițer de poliție, a explicat că șoferul dubiței nu a avut nicio vină. "E doar o mașină. Dar, în această situație, un Lamborghini nou-nouț care s-a oprit din cauza unei defecțiuni mecanice a fost lovit din spate de un șofer nevinovat", a explicat acesta.

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracan are un motor V10 de 5.2 litri și poate atinge o viteză maximă de 325 de km/h, dintre care 100 km/h în doar 2.9 secunde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Lamborghini Huracan de 220.000 de euro, nou-nouț, făcut praf de o dubiță