Antena Meniu Search
x

Video Accident violent între un SUV și un camion, în sudul Californiei. 13 persoane au murit în urma impactului

Accident mortal în California, în apropierea graniței cu Mexicul. În urma impactului dintre un SUV și un camion, 13 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 53 de ani, au murit.

de Redactia Observator

la 03.03.2021, 07:34

Impact mortal între un SUV și un camion, în SUA
Impact mortal între un SUV și un camion, în SUA - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Omar Watson, șeful Poliției Autostrăzilor din California, a declarat într-o conferință de presă că, în accident, au fost implicate 25 de persoane, iar 13 au decedat, scrie CNN. Ofițerul a precizat că în urma impactului, ocupanții SUV-ului au fost aruncați din autovehicul. 

"Ar fi prematur să speculez ce s-a întâmplat în urma acestei coliziuni. 13 persoane au murit", a declarat Watson. „Datorăm o investigație amănunțită rudelor și prietenilor victimelor accidentului". Ofițerul a mai adăugat că în SUV „nu erau suficiente centuri de siguranță pentru pasageri”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

10 dintre victimele accidentului erau cetățeni mexicani, a transmis, marți, consulatul mexican. Oficialii au anunțat că vor oferi asistență familiilor afectate de accident.

„Suntem aproape de graniță, așa că avem oameni care vin și pleacă zilnic pentru muncă”, a mai adăugat Omar Watson.

Agenții speciali de la biroul de anchete pentru securitatea internă din San Diego investighează cazul pentru a vedea dacă persoanele implicate în accident erau victime ale traficului de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Accident violent între un SUV și un camion, în sudul Californiei. 13 persoane au murit în urma impactului