Antena Meniu Search
x

Accidentul din Muntenegru, in presa straina

Vestea accidentului de autocar produs in Muntenegru a ajuns si in presa straina. Jurnalistii de la BBC sau Huffington Post au relatat tragedia turistilor romani.

Televiziunea britanica Sky News a prezentat marturia uneia dintre supravietuitoare. Carmen Dorobet le-a spus jurnalistilor ca soferul conducea cu viteza mare, iar autocarul a derapat. Britanicii ausubliniat faptul ca zona in care s-a prabusit autocarul romanesc este una in care se produc accidente des. In 2006, un tren a cazut intr-o prapastie, iar 47 de pasageri au murit.

BBC a fost printre primele institutii de presa straine care au transmis aceasta stire. Ambasadorul Romaniei in Muntenegru, Mihail Florovici, i-a vizitat pe raniti in saloanele de spital si a descris intamplarea ca fiind o uriasa tragedie, scriu cei de la BBC.

Cei de la Huffington Post l-au citat pe Raed Arafat si au informat ca doua avioane militare vor fi trimise la Podgorica pentru a-i aduce in tara pe raniti.

Jurnalistii americani de la Fox News au relatat despre bilantul ingrijorator ce crestea de la o zi la alta. Daca, initial, autoritatile muntenegrene vorbeau de 13 morti, numarul acestora a ajuns la 18 persoane.

Foto: EPA/Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Accidentul din Muntenegru, in presa straina