Antena Meniu Search
x

Video Acoperișul unui terminal cargo din Istanbul s-a prăbușit sub presiunea zăpezii. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere

Iarnă de groază în Turcia. Acoperişul unui terminal cargo din Istanbul s-a prăbuşit sub presiunea zăpezii. Din fericire, nu există victime. În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum doi angajaţi ai aeroportului se salvează la limită.

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 22:22

Vezi și

Prăbușirea acoperișului vine după câteva zile de vreme severă în Turcia. Căderile masive de zăpadă au provocat haos, iar cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident de autobuz produs duminică în Istanbul, a relatat agenţia de presă Anadolu, preluată de DPA. Cel puţin 18 persoane au fost rănite după ce şoferul autocarului a pierdut controlul vehiculului care s-a prăbuşit apoi într-un şanţ, potrivit agenţiei de presă.

Trafic maritim sistat în strâmtoarea Bosfor

Circulaţia prin strâmtoarea Bosfor din Istanbul a fost sistată temporar pe ambele maluri din cauza vizibilităţii scăzute. În provincia Tokat din nordul Turciei, unde s-au înregistrat de asemenea ninsori abundente, un autocar a derapat şi s-a răsturnat, potrivit Anadolu. O persoană şi-a pierdut viaţa şi cel puţin alte 18 au fost rănite în accident.

Vremea nefavorabilă a afectat de asemenea activităţile locuitorilor din sud-estul Turciei. În provinciile Bingöl, Sirnak şi Elazig, numeroase localităţi au rămas izolate, a relatat Anadolu. Departamentul general de meteorologie din Turcia a prognozat ninsori care vor continua până sâmbătă în Istanbul şi zone din regiunile la Marea Neagră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Acoperișul unui terminal cargo din Istanbul s-a prăbușit sub presiunea zăpezii. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere