Antena Meniu Search
x

Galerie foto Actorul Joe Lara şi soţia acestuia au murit, după ce un avion s-a prăbuşit în Statele Unite ale Americii

Actorul american Joe Lara, cunoscut în special graţie apariţiei în filmul de televiziune "Tarzan", a murit la 58 de ani, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în apropiere de Smyrna, Tennessee, Statele Unite ale Americii.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 17:27

  • Joe Lara a murit la numai 58 de ani.

Alături de actorul Joe Lara au murit soţia acestuia, pastorul Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen, pilotul avionului şi trei angajaţi ai bisericii conduse de Gwen.

Conform Daily Star, victimele se aflau într-un avion Cessna ce aparţinea bisericii conduse de Gwen şi se deplasau către Nashville. Tragedia s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, însă identitatea victimelor a fost dată publicităţii abia după aproximativ 24 de ore, când autorităţile locale au precizat că au întrerupt căutările pentru eventuali supravieţuitori, toate cele şapte persoane prezente la bordul avionului de mici dimensiuni fiind declarate moarte.

Joe Lara a devenit celebru în 1989, după ce a interpretat rolul Tarzan în filmul de televiziune "Tarzan in Manhattan". Şi-a reluat rolul în serialul "Tarzan: The Epic Adventures", difuzat în perioada 1996-2000.

Joe Lara s-a dedicat muzicii country în ultimii ani ai vieţii

A mai avut apariţii în producţii de televiziune precum "Baywatch", "Tropical Heat" sau "Operation Delta Force", însă a jucat şi în filme celebre de acţiune precum "Sunset Heat", alături de Michael Pare şi Dennis Hopper, "Operation Delta Force 4: Deep Fault" sau "Very Mean Men", alături de Matthew Modine şi Martin Landau.

Joe Lara, care era şi specialist în arte marţiale, a renunţat în ultimii ani ai vieţii la cariera de actor pentru a se dedica muzicii country.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Actorul Joe Lara şi soţia acestuia au murit, după ce un avion s-a prăbuşit în Statele Unite ale Americii