Antena Meniu Search
x

Actorul Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de ani în urma unui infarct. Anul trecut anunţase motivul pentru care se retrage din stand-up

Richard Lewis a murit în urma unui atac de cord. Actorul de 76 de ani era cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru. 

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 09:07

- Profimedia

Anul trecut, Lewis a anunțat că are boala Parkinson și că se retrage din stand-up. Cu toate acestea, a continuat să apară în sezonul 12 al Curb Your Enthusiasm, relatează The Guardian.

A murit miercuri la casa sa din Los Angeles, după un atac de cord. Soția sa, Joyce Lapinsky, a cerut intimitate în această perioadă dificilă.

A fost inclus în lista Comedy Central a primilor 50 de comedianți din toate timpurile și a câștigat un loc în topul revistei GQ a „Celor mai influenți umorişti ai secolului XX”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Actorul Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de ani în urma unui infarct. Anul trecut anunţase motivul pentru care se retrage din stand-up