Antena Meniu Search
x

Video Adevărurile din spatele tragediei în care a fost implicat Alec Balwdin. Şeriful din Santa Fe: "Ştim sigur că a fost cel puţin un glonţ real pe platou"

Alec Baldwin ar putea fi pus sub acuzare. La o săptămână de la incidentul şocant în care o femeie a murit pe platourile de filmare după ce arma actorului s-a descărcat, anchetatorii nu exclud nicio posibilitate. Ancheta a confirmat că directorul de imagine Halyna Hutchins a fost ucisă de un glonţ real. Asistentul de regie nu ar fi verificat arma.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 20:38

Vezi și

Neglijenţa a dus la tragedie. Asistentul de regie nu a verificat arma înainte să i-o dea lui Alec Baldwin, iar Halyna Hutchins a plătit cu viaţa. Cu doar câteva ore înainte, un coleg o fotografiase chiar pe platoul unde şi-a găsit sfârşitul. "Ştim sigur că a fost cel puţin un glonţ real pe platou. Acum încercăm să aflăm cum a ajuns acolo şi de ce era acolo, pentru că nu trebuia să fie", a declarat Adan Mendoza, şerif Santa Fe.

Şirul neregulilor de pe platoul de filmare "Rust" este lung. La interogatorii, a ieşit la iveală că, înainte de tragedie, o parte din echipa de filmare ar fi folosit gloanţe reale pentru a trage în conserve. Anchetatorii au ridicat arme de foc şi cel puţin 500 de cartuşe. "Toate opţiunile rămân pe masă. Nimeni nu este exclus în acest moment", a declarat Mary Carmack-Altwies, procurorul Santa Fe.

90 de oameni se aflau pe platoul de filmare în momentul tragediei

90 de oameni se aflau pe platoul de filmare, dintre care 16 în capela unde a fost tras focul de armă. Doar trei au intrat însă în contact cu pistolul: Alec Baldwin, armurierul şi asistentul regizorului. Deşi verificarea armei nu era responsabilitatea lui, nu este exclus ca şi actorul să fie pus sub acuzare. În calitate de producător, Baldwin răspunde pentru tăierile de buget care au dus la personal redus şi însărcinat cu prea multe atribuţii.  

"El este, evident, persoana care a tras. În acest moment, rămâne o parte activă a acestei investigaţii", a declarat Adan Mendoza, şerif Santa Fe. Alec Baldwin repeta o scenă şi avea arma îndreptată către camera de filmat. În urma împuşcăturii, directorul de imagine Halyna Hutchins a murit, iar regizorul Joel Souza, aflat în spatele femeii, a fost grav rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Adevărurile din spatele tragediei în care a fost implicat Alec Balwdin. Şeriful din Santa Fe: "Ştim sigur că a fost cel puţin un glonţ real pe platou"