Antena Meniu Search
x

Video Adrian Cioroianu: "Se vrea transformarea Ucrainei în al doilea Belarus". Analiză după 30 de ore de război

Războiul declanşat de Rusia în Ucraina a intrat în ziua a doua. Potrivit autorităţilor ucrainene până în prezent sunt 137 de morţi şi 316 de răniţi. Capitala Kiev a fost atacată cu rachete balistice susţine un consilier al Guvernului ucrainean.

de Redactia Observator

la 25.02.2022, 13:45

Vezi și

Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe al României, a realizat o analiză a situaţiei din Ucraina după mai bine de 30 de ore de război. "Nu-mi dau seama cât de mare este pericolul de la Cernobîl pentru că vin informaţii contradictorii şi fragmentate de acolo. Înţeleg că forţele ruse au luat centrala sub control, dar nu vor s-o folosească în calitate de armă. E limpede că se intenţionează schimbarea conducerii Ucrainei cu nişte autorităţi ale căror fire să fie trase de la Moscova.

Ceea ce contează ce contează în momentul de faţă este că înţelegem frustarea pe care Vladimir Putin a simţit-o în aceşti 30 de ani de la desfiinţarea URSS. Se intenţionează transformarea Ucrainei în al doilea Belarus, care să fie prietenă în mod necondiţionat cu Rusia. Nu cred că ruşii de rând au înţeles aventura în care Rusia s-a lansat prin invadarea unui stat vecin", a declarat Adrian Cioroianu.

Urmăreşte interviul integral în player-ul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Adrian Cioroianu: "Se vrea transformarea Ucrainei în al doilea Belarus". Analiză după 30 de ore de război