Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ajutaţi-mă, vă rog, să-l găsesc pe Sasha". O mamă din Kiev este disperată să-şi găsească fiul de 4 ani, pierdut în nebunia evacuării

Războiul dintre Rusia şi Ucraina a dus la despărţirea familiilor. Iar în nebunia evacuării, mulţi dintre ei au pierdut legătura cu cei dragi.

de Monica Palade

la 15.03.2022, 11:48

O mamă din Kiev este disperată să îşi găsească fiul de 4 ani, pe Sasha, pe care l-a lăsat în grija bunicii. Cei doi au încercat să traverseze lacul de acumulare din Kiev, pe 10 martie, alături de câinii lor. Însă de atunci nu se mai ştie nimic de copil.

Dispărut fără urmă

O zi mai tâziu, trupul bunicii a fost găsit, însă familia nu l-a putut ridica şi face apel la cei rămaşi să ţină o înmormântare. În ceea ce-l priveşte pe Sasha, băieţelul pare să fi dispărut fără urmă, însă mama nu şi-a pierdut speranţa.

„Astăzi (n.r. ieri) este a 19-a zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Și a 5-a zi de căutare pentru Sasha. Încercând să se salveze de invazie, au îndrăznit să traverseze lacul de acumulare a Kievului cu bunica și câinii lor iubiți pe o barcă, pe 10.03. Contactul cu ei a fost pierdut. Bunica a fost găsită moartă pe 11, însă corpul nu a putut fi ridicat. Localnicii au fost rugați să țină o înmormântare. Sunt recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere. Credința și speranța sunt mereu cu noi. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiul”, a scris mama pe pagina de Facebook, alături de mai multe fotografii cu Sasha.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » "Ajutaţi-mă, vă rog, să-l găsesc pe Sasha". O mamă din Kiev este disperată să-şi găsească fiul de 4 ani, pierdut în nebunia evacuării