Antena Meniu Search
x

Anunţ-surpriză: Premierul Marii Britanii cere alegeri anticipate

Premierul britanic a anunţat că va cere organizarea de alegeri anticipate. Theresa May a înaintat ca 8 iunie data scrutinului.

Premierul britanic a anunţat că va cere organizarea de alegeri anticipate. Theresa May a înaintat ca 8 iunie data scrutinului.

Premierul britanic a făcut în urmă cu puţin timp o declaraţie, în care a anunţat că va cere alegeri anticipate în regat. Theresa May a precizat că va prezenta mâine Camerei Comunelor cererea sa.

Ea a propus ca scrutinul să aibă loc pe 8 iunie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anunţul premierului a venit prin surprindere pentru scena politică britanică. Theresa May cere alegerile anticipate la doar două săptămâni după ce a activat articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, care declanşează procesul de rupere a Marii Britanii de Uniunea Europeană.

"Am ajuns la concluzia că singura cale de garantare a siguranţei şi securităţii pentru anii care urmează este să organizăm aceste alegeri", a spus Theresa May.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Anunţ-surpriză: Premierul Marii Britanii cere alegeri anticipate