Antena Meniu Search
x

Video Alertă cu bombă la un concert de Crăciun, în SUA. Momentul în care cântăreaţa părăseşte scena după doar 2 melodii

Concertul de Crăciun susţinut de Patti LaBelle în Milwaukee a fost oprit după doar două melodii, din cauza unei alerte cu bombă, relatează AP.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 10:00

Patti LaBelle
Alertă cu bombă la un concert Patti LaBelle în Wisconsin - CNN

Doi agenţi de pază au întrerupt-o pe interpreta în vârstă de 78 de ani şi au însoţit-o în afara scenei, la concertul de sâmbătă seară, din Riverside Theater. Nu după mult timp, o persoană a anunţat că sala trebuie să fie evacuată din cauza unei alerte cu bombă.

“Am ieşit şi poliţia a deliminat zona. Mulţi oameni au fost destul de supăraţi.. Este o situaţie înfricoşătoare”, a afirmat pe Facebook Live Catherine Brunson.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scott Pierce, o altă persoană care era prezentă la concert, a afirmat că toată lumea a părăsit sala calm, dar este trist că s-a întâmplat să fie oprit concertul.

Waarren Allen Jr., căpitan la poliţia Milwaukee, a anunţat că poliţiştii au controlaat zona şi că nu s-a descoperit niciun dispozitiv exploziv, relatează News. Organizatorii locali ai concertului au anunţat că vor discuta cu LaBelle pentru reprogramarea spectacolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Alertă cu bombă la un concert de Crăciun, în SUA. Momentul în care cântăreaţa părăseşte scena după doar 2 melodii