Antena Meniu Search
x

ALERTĂ în Rusia! Mania SELFIE-ului periculos A UCIS şase copii într-o săptămână. Două fete şi patru băieţi au pierit electrocutaţi sau loviţi de tren în primele zile ale vacanţei

Şase copii au murit în Rusia, în interval de doar o săptămână, în urma unor accidente tragice produse după ce au încercat să-şi facă "cel mai tare selfie", scrie Daily Mail.

Şase copii au murit în Rusia, în interval de doar o săptămână, în urma unor accidente tragice produse după ce au încercat să-şi facă "cel mai tare selfie", scrie Daily Mail.

Ustinia Zembakhtin (10 ani) şi fratele ei, Serghei (13 ani), dar şi prietenul lor, Vladislav Khoroshinkin, în vârstă de 13 ani, au murit după ce au vrut să-şi facă un selfie în faţa unui tren care venea în viteză. Incidentul s-a petrecut pe 11 iunie.

Potrivit declaraţiei unei alte tinere, Lera Sengeevskaya, 13 ani, tinerii au vrut să-şi facă un selfie în faţa unui tren care se apropia. Alături de aceştia mai era o fată tot de 13 ani, Anya Khvatova. Ea povesteşte că le-a strigat tuturor să se îndepărteze, însă ei nu au ascultat-o. Lera a reuşit să o apuce pe Anya şi să o tragă, însă aceasta tot a fost lovită de tren şi acum se află internată în spital.

"Le-am spus: Opriţi-vă! Plecaţi! Nu m-au auzit. Am reuşit să o apuc pe Anya, însă tot a fost lovită de tren", a povestit Lera Sengeevskaya.

Pe acelaşi subiect

Maria Svitlenko, 14 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a atins un cablu electric când a vrut să-şi facă un selfie pe un pod feroviar.

Maria Svitlenko

Fata a fost găsită fără suflare pe 17 iunie.

Cu o zi mai devreme, în regiunea Novosibirsk, Denis Kondakov, 17 ani, a murit după ce s-a urcat pe o grămadă de pietriş pentru a-şi face un selfie şi a atins un cablu electric. Telefonul lui şi căştile au ars, iar băiatul a suferit şi el arsuri, fiind transportat la spital, unde a murit.

Denis Kondakov

"Era dintr-o familie foarte bună, bogată. Era un elev foarte bun, cu o viaţă socială perfectă. Abia terminase liceul", a declarat directorul liceului.

Şi Serghei Kustov, 15 ani, a murit electrocutat, după ce s-a urcat pe un stâlp electric.

Serghei Kustov

Prietenul lui, care a supravieţuit, a povestit poliţiştilor că vroiau să-şi facă "cel mai tare selfie".

Toate decesele au fost înregistrate în primele zile ale vacanţei de vară în Rusia, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » ALERTĂ în Rusia! Mania SELFIE-ului periculos A UCIS şase copii într-o săptămână. Două fete şi patru băieţi au pierit electrocutaţi sau loviţi de tren în primele zile ale vacanţei