Antena Meniu Search
x

Alertă la Londra! Bărbat înarmat cu un cuţit, arestat de poliţia britanică în faţa Parlamentului

Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost arestat în faţa Parlamentului din Londra, a declarat vineri pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei britanice.

- Twitter/ BBC News

Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost arestat în faţa Parlamentului din Londra, a declarat vineri pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei britanice.

'Bărbatul se afla în posesia unui cuţit', a menţionat oficialitatea citată, adăugând că nimeni nu a fost rănit.

'Bărbatul - în jurul vârstei de 30 de ani - a fost arestat', a anunţat poliţia, potrivit Reuters.

Anterior, poliţia britanică anunţase că investighează un incident în apropiere de Parlamentul de la Londra. Totodată, Reuters cita o postare pe Twitter a editorului adjunct pe probleme politice al ziarului Daily Mirror care menţiona că poliţia se confruntă cu un incident în afara Westminster şi că a auzit strigăte şi a văzut un poliţist înarmat.

Un reporter al Reuters aflat în interiorul Parlamentului a declarat că porţile edificiului sunt închise şi că în faţa clădirii sunt parcate un camion şi o maşină cu însemnele poliţiei. Reporterul Reuters a mai spus că traficul se desfăşura normal în apropierea parlamentului şi că agenţi înarmaţi patrulau în zonă.

Un editor politic al Evening Standard declarase totodată că asupra unui bărbat a fost folosită o armă cu electroşocuri în apropierea Parlamentului.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Alertă la Londra! Bărbat înarmat cu un cuţit, arestat de poliţia britanică în faţa Parlamentului