Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate și pasageri evacuați, după ce autorităţile au identificat un vehicul suspect

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din Marea Britanie, cel din Birmingham, și-a suspendat miercuri toate operațiunile după ce autoritățile au identificat un vehicul suspect. Poliția a evacuat terminalele și a cerut pasagerilor să evite deplasarea către aeroport.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 16:50

Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate și pasageri evacuați, după ce autorităţile au identificat un vehicul suspect - Profimedia

„Poliția West Midlands se ocupă în prezent de un incident în desfășurare la fața locului”, arată autoritățile pe X, conform Reuters, potrivit Mediafax.

Alertă pe aeroport

„Operațiunile aeroportuare sunt în prezent afectate, iar pasagerii nu ar trebui să vină la aeroport în acest moment”. Aeroportul Birmingham, care este al șaptelea cel mai aglomerat hub din Regatul Unit, cu 11,5 milioane de pasageri anul trecut, a declarat separat pe X că și-a suspendat operațiunile.

Articolul continuă după reclamă

Conform poliției, toți pasagerii care zboară de pe aeroport miercuri după-amiază ar trebui să contacteze compania lor aeriană și să verifice site-ul web al aeroportului pentru actualizări.

Potrivit „Birmingham Live”, pasagerilor nu li se permite să coboare din avioane, șoferii sunt respinși de la fața locului și toate legăturile de transport către aeroport au fost anulate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Ştiri externe » Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate și pasageri evacuați, după ce autorităţile au identificat un vehicul suspect