Antena Meniu Search
x

Alexandru, un tânăr dispărut de 3 zile în Dâmbovița, a fost găsit mort, spânzurat într-o pădure

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Dâmbovița, dat dispărut de familie în urmă cu trei zile. Alexandru Marian, în vârstă de 34 de ani și tatăl unei fetițe de doar 3 anișori, a fost găsit mort, în această dimineață, spânzurat într-o pădure. Bărbatul a fost căutat de zeci de polițiști și voluntari, inclusiv cu ajutorului unui elicopter al MAI.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.03.2022, 10:56

Alexandru, un tânăr dispărut de 3 zile în Dâmbovița, a fost găsit mort, spânzurat într-o pădure
Alexandru, un tânăr dispărut de 3 zile în Dâmbovița, a fost găsit mort, spânzurat într-o pădure

Alexandru Marian, un tânăr de 34 de ani din Miloșari, comuna Ludești, județul Dâmbovița, a dispărut marți, 22 martie. Se certase cu iubita lui, cu care avea o fetiță de 3 ani, și a plecat de acasă amenințând că se duce în pădure să se spânzure. De atunci, nu l-a mai văzut nimeni.

Timp de trei zile, zeci de oameni - polițiști, voluntari și pădurari - dar și un câine de urmă l-au căutat în zadar pe Alexandru. Până în această dimineață, când temerile cele mai negre ale familiei au devenit realitate. Tânărul de 34 de ani a fost găsit fără viață, spânzurat într-o pădure, la aproximativ 4 kilometri distanță de casă.

Părinții tânărului au mai pierdut un băiat, în urmă cu un an

Cunoscuții spun că problemele între Alexandru și iubita lui au început în urmă cu 3 ani, după ce au devenit părinții unei fetițe. În ziua în are a dispărut, tânărul, care devenise tot mai gelos, s-ar fi dus la magazinul unde lucrează ca vânzătoare partenera lui de viață, ar fi agresat-o, după care ar fi amenințat că el vrea să încheie socotelile cu viața. 

Drama prin care trec părinții tânărului este teribilă, mai ales că, în urmă cu un an, le-a mai murit un fiu, în urma unei boli cumplite. 

Despre Alexandru, cei care l-au cunoscut spun că era cuminte, muncea și își vedea de treburile sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Alexandru, un tânăr dispărut de 3 zile în Dâmbovița, a fost găsit mort, spânzurat într-o pădure