Ambasadorul rus în Marea Britanie: ''Navalnîi se comportă ca un huligan'' şi încearcă ''să atragă atenţia''

De Redactia Observator.
Publicat: 18.04.2021, 17:42.
Actualizat: 18.04.2021, 17:43

Ambasadorul Rusiei în Marea Britanie, Andrei Kelin, a declarat pentru BBC că opozantul Alexei Navalnîi nu este în pericol să moară în închisoare.

Ambasadorul rus în Marea Britanie: ''Navalnîi se comportă ca un huligan'' şi încearcă ''să atragă atenţia''

Alexei Navalnîi

Profimedia Images

''Bineînţeles că nu va fi lăsat să moară în închisoare. Însă pot spune că domnul Navalnîi se comportă ca un huligan şi încearcă să încalce fiecare regulă stabilită'', a spus Kelin, precizând că Navalnîii încearcă ''să atragă atenţia''.

Andrei Kelin a menţionat că Navalnîi, încarcerat pentru o perioadă de doi ani şi jumătate, va fi eliberat mai devreme dacă ''se va comporta normal''.

Citește și:

Greva foamei de la sfârşitul lui martie

Zilele trecute, medici apropiaţi ai lui Alexei Navalnîi au cerut să li se permită să îl vadă pe opozantul rus, care este bolnav şi în greva foamei, ei spunând că bărbatul poate suferi în orice moment un stop cardiac.

Navalnîi a intrat în greva foamei la 31 martie în semn de protest faţă de condiţiile de detenţie din Colonia penitenciară numărul 2 de la Pokrov, situată la 100 de kilometri est de Moscova, cunoscută drept una dintre cele mai dure din Rusia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.