Antena Meniu Search
x

Și-a ucis soția însărcinată și cele două fiice, iar apoi a căutat pe Google versurile unei melodii de la Metallica (Video)

Un tânăr de 33 de ani din Statele Unite și-a ucis soția însărcinată și cele două fiice, iar apoi a căutat pe Google versurile unei melodii de la Metallica, potrivit unor dezvăluiri făcute în cadrul procesului acestuia.

Un tânăr de 33 de ani din Statele Unite și-a ucis soția însărcinată și cele două fiice, iar apoi a căutat pe Google versurile unei melodii de la Metallica, potrivit unor dezvăluiri făcute în cadrul procesului acestuia.

Chris Watts este judecat după ce și-a strangulat soția însărcinată, Shan’ann, și le-a sufocat pe cele două fiice, Bella, de 4 ani, și Celeste, de 3 ani.

Oribila faptă s-a petrecut pe 13 august, în orașului Frederick, din statul merican Maryland. După ce le-a ucis, bărbatul le-a dus cadavrele și le-a ascuns pe un teren care aparținea angajatorului său, scrie revista People.

Pe acelaşi subiect

Pentru că femeia nu s-a prezentat la un control medical, în ziua respectivă, o prietenă a acesteia a dat alarma, astfel că polițiștii au început imediat o anchetă.

După crimă, bărbatul a căutat pe Google versurile unei melodii violente de la Metallica

În timpul procesului, documente prezentate de avocați au scos la iveală faptul că, la scurt timp după oribila crimă, Chris Watts a intrat pe Google pentru a căuta versurile unei melodii de la Metallica.

Bărbatul a căutat versurile melodiei "Battery", unele dintre acestea fiind deosebit de violente: "Smashing through the boundaries, lunacy has found me"/"Trecând peste granițe, nebunia m-a găsit" sau "Pounding out aggression, turns into obsession/Cannot kill the battery/Cannot kill the family"/"Lasă agresiunea, se transformă în obsesie / Nu pot ucide bateria / Nu pot ucide familia".

Se pare că bărbatul ar fi recurs la aceste gest, deoarece era îndrăgostit de o colegă și și-ar fi dorit "un nou început".

Mama criminalului, discurs în lacrimi în fața judecătorului: "Te iertăm, Chris"

În ciuda cumplitei fapte, mama tânărului criminal a declarat, în fața judecătorilor, alături de tatăl tânărului și de sora acestuia, că îl iartă pe fiul ei.

"Ai fost un fiu și un prieten bun, un soț și un tată bun. Te-am iubit de la început și încă te iubim. Poate fi greu de înțeles pentru unii cum putem sta aici în aceste circumstanțe și să vă spunem tuturor că inima noastră este distrusă. Însă, nu ne putem imagina ce s-a întâmplat de am ajuns în această zi. Urăsc ce s-a întâmplat. Iar eu, tatăl tău și sora ta ne luptăm să înțelegem de ce ai făcut ce ai făcut. Dar, tot te iubim. Te iertăm, Chris", a declarat Cindy Watts.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Și-a ucis soția însărcinată și cele două fiice, iar apoi a căutat pe Google versurile unei melodii de la Metallica (Video)