Antena Meniu Search
x

Andy Taylor, fostul chitarist al trupei Duran Duran, suferă de cancer în stadiul patru. Ce mesaj a transmis muzicianul

Includerea trupei Duran Duran în "Rock and Roll Hall of Fame" sâmbătă trebuia să marcheze o reuniune cu unul dintre foştii săi membri, Andy Taylor, însă acesta a lipsit din cauza faptului că suferă de un cancer în stadiul patru, au anunţat foştii săi parteneri de trupă, relatează duminică AFP, citat de Agerpres

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 15:36

Andy Taylor
Chitaristul a părăsit formaţia Duran Duran în 2006 - Getty Images

La ceremonia din Los Angeles, Simon Le Bon, solistul trupei britanice care s-a bucurat de un succes enorm în anii 1980, a citit o scrisoare a lui Andy Taylor în care el a explicat că fost diagnosticat cu cancer la prostată metastatic, în stadiul 4, în urmă cu patru ani.

"Multe familii au experimentat evoluţia lentă a acestei boli şi, bineînţeles, noi nu suntem altfel", a scris Andy Taylor, care a precizat că boala "nu pune imediat viaţa în pericol", însă că "nu există niciun tratament".

"În pofida eforturilor excepţionale ale echipei mele, a trebuit să fiu sincer că atât fizic, cât şi psihic, mi-aş fi depăşit limitele dacă aş fi fost prezent", a mărturisit chitaristul.

Andy Taylor a părăsit trupa în 2006

Pe acelaşi subiect

"Cu toate acestea, nimic din toate astea nu trebuie sau nu ar trebui să distragă atenţia de la ceea ce această trupă (cu sau fără mine) a realizat timp de 44 de ani", a mai scris el.

Discutând cu presa în culise, Simon Le Bon s-a referit la veste ca fiind "absolut devastatoare". "Îl iubim mult pe Andy", a declarat cântăreţul. "Nu o să stau acolo şi să plâng, cred că ar fi nepotrivit, însă asta simt", a mai spus el.

Trupa a rupt legăturile cu Andy Taylor în 2006, invocând un "decalaj de nerezolvat" între el şi inovatorii New Wave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Andy Taylor, fostul chitarist al trupei Duran Duran, suferă de cancer în stadiul patru. Ce mesaj a transmis muzicianul